Kwispel-Box Regulier

Kwispel-box is een verrassend leuk en zorgvuldig samengesteld surprise-pakket voor je hond en/of pup. Iedere maand kan je huisdier opnieuw genieten van een smakelijke en wisselende inhoud. Denk hierbij o.a. aan lekkere snacks, natuurlijke rawhide, goede verzorgingsproducten, leuke speeltjes, nieuwe gadgets of andere nuttige artikelen.

Naast de Kwispel-boxen voor honden hebben wij ook een puppy-box, een buddy-box en een snackpack-box. Ontzettend leuk om aan je eigen huisdier te geven of cadeau te doen aan de nieuwe baasjes.

 

 

 

Kwispel-box puppy is een verrassend leuk en zorgvuldig samengesteld surprise-pakket speciaal voor de pup.

Iedere maand kan je pup opnieuw genieten van een smakelijke en wisselende inhoud en onderzoeken wat de voorkeuren zijn. Denk hierbij o.a. aan lekkere snacks, natuurlijke rawhide, goede verzorgingsproducten, leuke speeltjes, nieuwe gadgets of andere nuttige artikelen, speciaal gericht op de eerste levensfase van de pup.

Naast de Kwispel-boxen voor de pup hebben wij ook een (volwassen) honden-box, een snackpack-box en een buddy-box, ontzettend leuk om aan je eigen huisdier te geven of cadeau te doen aan de nieuwe baasjes.

Speciaal voor alle honden die liever snacks dan een speeltje hebben (of toch alle speeltjes slopen), hebben wij de Snackpack-box samengesteld.

De inhoud van de Snackpack bestaat puur en alleen uit voeding, snoepjes, botjes, rawhide en andere snacks. 

In de Snackpack zal je ook als eerste o.a. nieuwe merken en andere smaken terug gaan vinden.

De Snackpack is ook ideaal als je (nog) niet bekend bent met de snack voorkeuren van je hond.