Vraag & antwoord

 

 

Wat zit er in de Kwispel-Box?

Iedere maand vernieuwen wij de inhoud van al onze boxen. In de boxen vindt je minimaal 1 speeltje (m.u.v. de snackpack-box en de Buddy-box) en wij vullen deze gevarieerd aan met lekkere snacks, goede verzorgingsproducten, natuurlijke rawhide, nieuwe gadgets of andere nuttige artikelen. 

 

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Je bestelling wordt gegarandeerd binnen 3 werkdagen door ons verzonden. De verwachtte levertijd na verzending is 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van de vervoerder*.

 

Ik ben er niet zeker van welke Kwispel-Box het meest geschikt is voor mijn hond?

Twijfel je? Neem gewoon even contact met ons op en wij kijken samen even met je mee welke Kwispel-Box het beste aan gaat sluiten voor de hond.

 

Mijn hond heeft een allergie, wat nu?

Heeft je hond een allergie, laat het ons even weten. Wij kunnen de Kwispel-Box op inhoud voor je aanpassen.

 

Wanneer zit er een nieuwe inhoud in de box?

Iedere 1ste dag van de maand wisselt de inhoud van iedere Kwispel-Box. De looptijden van iedere maand zijn vanaf de 1ste tot en met de aller laatste dag van de maand. Let even op dat als je bv. op de 28ste een bestelling plaatst, je nog de lopende maand box zult ontvangen, tenzij je even in het contact-venster aan geeft dat je al een bestelling plaatst voor de nieuwe maand. De nieuwe maand zal pas vanaf de 1ste verzonden gaan worden.

 

Ik woon in België, kan ik ook een Kwispel-Box bestellen?

Jazeker, ook Belgische klanten heten wij van harte welkom.

 

Ik wil graag een Kwispel-Box cadeau doen. Wat moet ik doen?

Wil je een Kwispel-Box cadeau doen, door loop de bestelling zoals je deze voor jezelf zou plaatsen. Bij invullen van het verzendadres kun je het adres van een ander geadresseerde opgeven, wij zenden het pakket daar direct naar toe. Wil je graag een persoonlijke tekst toevoegen, geef je persoonlijke boodschap even door in het opmerkingenveld, dan schrijven wij je tekst op een toegevoegd kaartje.

 

Staat je vraag er niet tussen, neem even contact met ons op, we staan je graag te woord !!

 

* I.v.m. de laatste berichten in het nieuws, hebben wij er voor gekozen om voor de Nederlandse zendingen een DHL afhaalpunt bij jou in de buurt te kiezen. Voor de Belgische zendingen hebben wij er voor gekozen om het pakket aan te leveren bij een Bpost postpunt of postkantoor, bij jou in de buurt. 

Voor beide landen geldt dat het pakket niet aan huis geleverd wordt, maar af te halen zal zijn bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van de vervoerder, m.u.v. de pakketten die een ander afleveradres hebben gekregen of in overleg met ons, deze worden aan de deur aangeboden.